top of page

Individuel coaching

  • ​Oplever du, at du mangler overskud og overblik?

  • Har du svært ved at se, hvilke valg du skal træffe?

  • Savner du mening med det, du laver?

  • Vil du blive bedre til at opnå, det du ønsker?

Coaching handler om, hvad vi gør med vores liv. Opnå personlig udvikling gennem et individuelt coaching forløb, hvor du vil opleve en ekstern uvildig sparringspartner, som udfordrer dig på hverdagens rutiner og mønstre.

 

I et forløb hos mig arbejder vi med vaner, overbevisninger og tankemønstre, jeg giver dig effektive redskaber til at tænke og handle anderledes, du vil blive guidet til at blive mere afklaret omkring dine mål og dermed se tingene i nye perspektiver.

Med andre ord coacher, støtter og motiverer jeg dig til effektivt at gennemføre de ændringer og nå de mål og drømme, som du har besluttet dig for både privat og i arbejdslivet.

 

Jeg kan hjælpe dig og give dig redskaber, du kan bruge i hverdagen og som kan hjælpe dig med at bryde eventuelle uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre og erstatte dem med nye motiverende alternativer.

Det forløb jeg har været igennem

hos Dorthe har givet mig, styrke til at priortere mig selv, sige fra og gøre gode ting for mig selv. Jeg har rykket mig helt utrolig efter vores samtaler.

 

JEG er blevet det vigtigste i mit eget liv og det har flyttet bjerge. Jeg er blevet leder på mit job ( det troede jeg aldrig skulle ske), jeg er blevet en bedre mor og kone, og allerbedst er jeg blevet sødere ved mig selv, og i stand til at passe på mig selv.

"Tak for de utrolig givende samtaler,

de har hjulpet mig så meget."

"Sammen med Dorthe sænker man facaden og hun kommer helt ind under huden. Hun stiller de spørgsmål, der kan gøre ondt, men som også er gode at få prikket hul på. Hun får en til at sætte ord på det, som man måske har været bange for at få sagt, det giver indsigt og pludselig er man ikke i tvivl om, hvordan det pågældende problem skal løses."

bottom of page